Even voorstellen

Jorna Spapens

Jorna Spapens Styling is een creatief bureau dat al bijna twintig jaar bestaat. Jorna zelf zit al bijna dertig jaar in het vak. Begonnen met het ontwerpen van etalages en het maken van presentaties voor veel bekende en minder bekende retailers en merken kwam ze via fashion, commercials en fotostyling terecht bij grote TV producties, waaronder RTL4's Eigen huis en tuin en Life and cooking. De laatste jaren was ze elke week te zien in en verantwoordelijk voor ontwerp en styling van de metamorfoses in Tuinruimers en Robs grote tuinverbouwing bij SBS 6.

 

Daarnaast is Jorna de afgelopen jaren bezig geweest met mooie projecten voor particulieren, commerciële klanten, kantoor- en winkelpanden, tuinontwerpen en hospitality en horeca. Ze is een echte sfeermaker en tovert ruimtes zo om dat ze precies bij de desbetreffende klant of opdracht passen. Het combineren van persoonlijke spullen met nieuwe elementen is voor haar een heerlijke uitdaging en tot in detail laat ze zien hoe ze de wensen en ideeën van de klant vervult met mooie materialen en stoffen in schitterende kleuren, met kunst, objecten of wat er ook maar nodig is.

 

Jorna heeft na al die jaren geleerd hoe ze mensen kan lezen om zo tot een persoonlijk ontwerp te komen en daarom zijn de gesprekken met de klant vanaf het prille begin extreem belangrijk voor haar. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers en gebruikt ze daarbij haar kennis en expertise om na een intensieve samenwerking tot een stijlvol en passend resultaat te komen.

"Met liefde en passie voor het creëren van mooie dingen en het leven komen dromen uit."

Wil je weten hoe wij werken?

Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of een intakegesprek te plannen. We nemen dan de wensen door en kunnen dan ook bepalen wat de kosten zijn of worden.

 

Voor elke opdracht of persoon is dat anders dus bel of mail voor meer informatie dat is altijd goed.

We kunnen advies geven, een ontwerp maken, maar ook het hele project begeleiden, materialen aanschaffen, en (laten) uitvoeren, alles gaat in overleg.

Postadres:

Kantoor Jorna Spapens Styling

Korhoenlaan 1 -155

3847LL Harderwijk

Studio:

Academiestraat 14 souterrain

3841 ES Harderwijk

(Afleveradres leveranciers op afspraak)

  • Facebook button
  • instagram button
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018  Jorna Spapens