projecten

Een oud huis, een nieuw huis, de tuin. Elke dag wonen we er, genieten we er en maken we er nieuwe herinneringen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl, maar niet iedereen krijgt het voor elkaar zijn of haar huis zo in te richten dat die smaak en stijl ook naar voren komen. Hoe krijg je die ideeën in je hoofd nou in je huis? Daar komt Jorna graag bij kijken!

Voor advies over kleuren in je huis, de keuze van de meubels, de verlichting, stoffering. Wat moet er op de vloeren, hoe gaat het met de wanden? Kunst, objecten, accessoires: allemaal helpen ze om een huis tot een thuis te maken. Alleen een kast of een keuken laten ontwerpen, of een complete woning laten inrichten? Het kan allemaal.

Samen met u werken we aan uw wensen, uw smaak en uw stijl.

Er wordt ons vaak gevraagd in wat voor stijl we werken en het antwoord daarop is altijd hetzelfde: de uwe!

Wij verplaatsen ons in wensen, verlangens en dromen en maken daar vervolgens een verrassend mooi geheel van. Een huis dat als een fijne jas om je heen past. Altijd stijlvol en fris, maar ook warm en geborgen, als een echt thuis. Een thuis waar je elke dag weer naar terug verlangt.

 

Bekijk de foto’s en sferen die we gecreëerd hebben en wie weet kunnen we uw sfeermaker worden!

project | hotel lobby

De opdracht: een bestaande klassieke hotellobby omtoveren naar een combinatie tussen oud en nieuw. De al aanwezige dubbele trap met balustrade en smeedwerk en de marmeren vloer moest uiteraard blijven en vormden de uitdagende basis voor alle nieuwe elementen.

 

Met wandbekleding, verlichting en zelf ontworpen meubels maakten we er een geheel nieuwe entree van. We verbonden oud en nieuw met warme blauwe tinten gecombineerd met zwart, brons koper en goud. Nieuwe kleuren en accessoires zorgden er voor dat het plaatje ondanks het klassieke uitgangspunt een stuk meer van nú is.

project | tuin Harderwijk

Na een grondige verbouwing was de woning al klaar maar moest de smalle maar diepe tuin nog helemaal gedaan worden. Als je voor zoiets gevraagd wordt is er natuurlijk maar één mogelijkheid: aan de slag!

 

Achterin de tuin stond een monumentaal theehuis dat een flinke restauratie nodig had. Het heeft binnenin een Afrikaans tintje gekregen en dient nu als relaxruimte, om lekker te borrelen met vrienden en familie. In de tuin creëerden we een veranda met grote lounge hoek, een plek voor de jacuzzi en een grote eettafel.

 

Het bestaande groen werd uiteraard zoveel mogelijk behouden, aangevuld met strakke grote plantenbakken. Een relaxplek en waterpartijen van Cotenstaal maakten het geheel af. Het resultaat is een tuin om het hele jaar van te genieten. Het klassieke theehuis staat nu in een moderne strakke tuin die precies past bij het huis én de bewoners.

project | landelijk/strak

 Deze familie uit Harderwijk – paps, mams en zonen – wilde genieten van het wonen in een landelijk huis, maar wel met de rust en het gemak van een modern, strak interieur. Niet te veel kleur, niet te veel prullaria en lekker praktisch, maar uiteraard wel stijlvol, en een beetje stoer. Het allerbelangrijkste is in zo’n geval het materiaalgebruik, en dat hebben we voor ze mogen realiseren. Missie geslaagd!

project | landhuis Zwolle

De bewoners van deze onder architectuur gebouwde nieuwe boerderij tussen de landerijen van Zwolle hadden samen met hun architect hun wensen al in het ontwerp verwerkt. Wíj mochten meedenken over de materialen, de verlichting, de indeling en de meubels. Ook de stoffering en de kleurencombinaties namen we voor onze rekening. Een combinatie van oud en nieuw, van moderne kunst en antieke stukken.

 

Een heerlijk warm nest moest het worden, voor familie en vrienden. We zorgende voor de finishing touch in woonkeuken, bibliotheek, hal, slaapkamers en in de waanzinnige masterbedroom, compleet met walk in closet en badkamer met spa. Neem een klein inkijkje in dit stijlvolle chique huis en laat u inspireren.

project | Due Donna

Wat een weelde, een heel nieuw interieur mogen ontwerpen voor één van de stijlvolste modezaken van Zwolle. Samen met de twee eigenaressen kozen we voor eenvoud en rust met een warme touch, goed passend bij de luxe kledingmerken de ze voeren. Vooral bijzonder is de wijze waarop de kleding wordt gepresenteerd, hangend in speciaal ontworpen constructies van RVS en glas, die in combinatie met de marmeren vloer en de houten wand alles op z’n mooist doen uitkomen. Een opwindende combinatie van materialen.

project | visrestaurant Zwolle

Onze opdracht: een bestaand oud en donker restaurant in een hotel met niet al te veel middelen restylen naar een fris visrestaurant. De grote massief houten wandkast moest behouden worden en dus hebben we die in overleg wit laten spuiten, zodat hij perfect paste in het lichtere interieur.

 

De wanden werden voorzien van palingbehang en boven de viscorner kwam een helemaal nieuw ontworpen visobject. De door ons ontworpen bladen van de nieuwe tafels werden geprint en na het vervangen van oude stoelen en barkrukken restte alleen nog de styling. Met recht kunnen we nu spreken van een licht en fris visrestaurant.

Postadres:

Kantoor Jorna Spapens Styling

Korhoenlaan 1 -155

3847LL Harderwijk

Studio:

Academiestraat 14 souterrain

3841 ES Harderwijk

(Afleveradres leveranciers op afspraak)

  • Facebook button
  • instagram button
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018  Jorna Spapens