Vastgoedstyling, particulier & zakelijk

Wij adviseren, begeleiden en realiseren het verkoop klaar maken van uw pand of huis door onder andere een betere indeling van de ruimtes, zowel binnen als buiten.We geven kleuradvies, doen de styling en werken samen met fotograaf en filmer. Een goede presentatie van uw woning of object werkt verkoop bevorderend.

Op het punt uw woning of vastgoedobject te verkopen? Dan is het belangrijk om alle ruimtes, zowel binnen als buiten, op een zo positief mogelijke manier te presenteren. Alles moet er fantastisch uitzien voor de verkoop. Alleen opgeruimd en schoon is tegenwoordig echt niet meer genoeg.

 

Als je ergens lang woont zie je soms zelf niet meer wat er nodig is om het voor potentiële kopers aantrekkelijk te maken.

 

De kleuren kunnen gedateerd zijn, de indeling is niet meer handig. Soms staat het te vol, hangt er te veel aan de muur. Kortom, er mag best even iemand aan de slag die er met een professioneel oog naar kijkt.

 

Een huis moet stralen en als een plaatje gepresenteerd worden. Dan valt het op tussen al het andere aanbod en zo levert een extra investering bij verkoop al gauw resultaat op. Bel of mail gerust, dan gaan we samen kijken hoe we het gaan aanpakken!

 WERK IN UITVOERING 

Wil jij advies op maat?

Postadres:

Kantoor Jorna Spapens Styling

Korhoenlaan 1 -155

3847LL Harderwijk

Studio:

Academiestraat 14 souterrain

3841 ES Harderwijk

(Afleveradres leveranciers op afspraak)

  • Facebook button
  • instagram button
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018  Jorna Spapens